KURSER

PROFYLAXBARNMORSKAN


IMG_0254_edited1
IMG_0260
IMG_0044

" HITTA DITT LUGN, KÄNN DIG TRYGG OCH LITA PÅ DIN KRAFT - INNAN DU SKA FÖDA"När ska ni gå kursen?

De flesta par väljer att gå en kurs runt graviditetsvecka 30-36. Då finns det gott om tid att träna praktiska moment och även sätta positiva målbilder på näthinnan.

För Er skull värnar jag om små grupper, max 4 par/kurs. Det ger varje kursdeltagare möjlighet att ställa frågor och få praktisk vägledning av mig som profylaxbarnmorska.Om Du inte har någon partner ?

Självklart är du också välkommen att gå profylaxkurs. Det är då bra att gå kursen tillsammans med den person som kommer att vara med Dig under förlossningen.

Tänk till lite extra kring vem du väljer att ta med dig. Hen skall kunna vara ett bra stöd för dig och hjälpa dig hitta kraften när du föder!!
Kurser


Grundkurs

I grupp träffas vi vid två tillfällen à 3timmar.

På kursen går vi igenom förlossningsförloppet, tränar andning, avslappning, provar förlossningspositioner, massagemetoder och ni får hjälp att formulera positiva tankar inför födandet.

Ni får också tips på bra övningar för att hitta balansen i bäckenet inför förlossningen.

PRIS 2390kr/parRepetition

Någon gång per termin har jag även en kortare kurs för Er som tidigare gått någon profylaxkurs och nu vill repetera och fräscha upp minnet.

Vi träffas i grupp vid ett tillfälle à 3 timmar.

PRIS 1590kr/parPrivat

Vill ni vara helt själva med er profylaxbarnmorska eller gå en kurs tillsammans med vänner, så ska ni välja en privatkurs. Den skräddarsys efter Era behov.

Vi träffas vid ett tillfälle à 3 timmar.

Anmäl via bokningformuläret så hittar vi ett datum som funkar.

PRIS 3390kr/parHemmakurs

Skulle ni tex ha svårt att få barnvakt och önskar att jag kommer hem till Er och håller kurs så träffas vi vid ett tillfälle à 3 timmar hemma hos er.

PRIS 3390kr/par + reseersättning Extra person

Ibland önskar man att ta med sig en extra person till förlossningen. Det kan vara tex en syster, mamma, kompis eller doula. Tänk på att denna person ska kunna bli ett bra stöd för dig när du ska föda. Hen är naturligtvis också välkommen att gå med på profylaxkursen som extra person och betalar då 500 kr/ tillfälle.Var hålls kurserna

Kurserna hålls på Kjellbergsgatan i centrala Göteborg.

Är Du/Ni intresserad av kurs på annan ort så hör av Er i god tid
F-skatt