KURSER

PROFYLAXBARNMORSKAN


IMG_0254_edited1
IMG_0260
IMG_0044

" HITTA DITT LUGN, KÄNN DIG TRYGG OCH LITA PÅ DIN KRAFT - INNAN DU SKA FÖDA"När ska ni gå kursen?

De flesta par väljer att gå en kurs runt graviditetsvecka 30-36. Då finns det gott om tid att träna praktiska moment och även sätta positiva målbilder på näthinnan.

För Er skull värnar jag om små grupper.  Det ger varje kursdeltagare möjlighet att ställa frågor och få praktisk vägledning av mig som profylaxbarnmorska.Om Du inte har någon partner ?

Självklart är du också välkommen att gå profylaxkurs. Det är då bra att gå kursen tillsammans med den person som kommer att vara med Dig under förlossningen.

Tänk till lite extra kring vem du väljer att ta med dig. Hen skall kunna vara ett bra stöd för dig och hjälpa dig hitta kraften när du föder!!
Kurser


Grundkurs

I grupp träffas vi vid två tillfällen à 3timmar.

På kursen går vi igenom förlossningsförloppet, tränar andning, avslappning, provar förlossningspositioner, massagemetoder och ni får hjälp att formulera positiva tankar inför födandet. 

Mycke fokus också på pappa/partners/stödpersonens roll under födandet.

PRIS 2490kr/par    Inga grupper tills vidareRepetition

Någon gång per termin har jag även en kortare kurs för Er som tidigare gått någon profylaxkurs och nu vill repetera och fräscha upp minnet.

Möjlighet att prata om tidigare förlossningsupplevelse kan ges. Samt att gå igenom vad som var bra och vad som kan bli bättre.

Vi träffas i grupp vid ett tillfälle à 3 timmar.

PRIS 1590kr/par   Inga grupper tills vidarePrivat

Vill ni vara helt själva med er profylaxbarnmorska eller gå en kurs tillsammans med vänner, så ska ni välja en privatkurs. Den skräddarsys efter Era behov.

Har du tidigare förlossning med dig så pratar vi genom denna, om vad som var bra och vad som kan bli bättre.

Vi träffas vid ett tillfälle à 3 timmar hemma hos ER

Anmäl via bokningformuläret så hittar vi ett datum som funkar.

PRIS 2790kr/parHemmakurs

Skulle ni tex ha svårt att få barnvakt och önskar att jag kommer hem till Er och håller kurs så träffas vi vid ett tillfälle à 3 timmar hemma hos er.

PRIS 2790kr/par + reseersättning Extra person

Ibland önskar man att ta med sig en extra person till förlossningen. Det kan vara tex en syster, mamma, kompis eller doula. Tänk på att denna person ska kunna bli ett bra stöd för dig när du ska föda. Hen är naturligtvis också välkommen att gå med på profylaxkursen som extra person och betalar då 500 kr/ tillfälle.Var hålls kurserna

Kurserna hålls på Kjellbergsgatan i centrala Göteborg.

Är Du/Ni intresserad av kurs på annan ort så hör av Er i god tid


Skulle du vara sjuk på ditt bokade kursdatum så bokar vi om ett nytt datum.


Använd ditt friskvårdbidrag !!

Är ansluten till Epassi !


F-skatt